Voor de job als verkoopmedewerker in Wondelgem voor een hippe, luxe delicatessenzaak zoeken wij iemand die veel goesting heeft om erin te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit:
je staat in voor de bediening van onze klanten met Belgische & Zuiderse delicatessen zoals kaas, charcuterie en bereide gerechten.
tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment.
je bent verantwoordelijke dat de toog altijd netjes is
je zorgt ervoor dat alle producten netjes aangevuld zijn
je geeft de klant een woordje uitleg als hij vragen heeft bij bepaalde producten
samen met jouw collega werk je in verschillende shifts. In de periode dat je samenwerkt, zorg je dat jouw collega zijn shift tot een goed einde kan brengen. - Je zorgt dat je alles netjes achterlaat zodat jouw collega de klanten kan blijven goed bedienen;
je kan alle taken op een zelfstandige manier uitvoeren.
Bedrijfsinformatie
Onze klant heeft minishops in bestaande supermarkten met een luxegamma voeding: kaas, charcuterie en bereide gerechten. Tevens behoren ook desserts, pasta & pizza's, belegde broodjes tot het uitgebreide assortiment. Er wordt dan ook sterk ingezet op kennis en opleiding.
Jouw profiel
Voor de vacature als verkoopmedewerker in Wondelgem voor een hippe, luxe delicatessenzaak moet je van aanpakken weten. Daarnaast is het noodzakelijk dat je je herkent in het volgende:
je bent altijd klantvriendelijk en zelfzeker genoeg om zelf op klanten af te stappen;
je bent een teamplayer;
je hebt reeds een eerste ervaring in de verkoop;
je spreekt Nederlands
je kan je gemakkelijk verplaatsen
je bent zelfstandig en vindt het dus niet erg om de toonbank alleen te runnen;
je kan starten vanaf 7 u. 's morgens tot 20.30 u. in verschillende shiften;
weekendwerk is voor jou geen probleem
De staat en bewaring van bederfbare producten controleren
Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
Verse producten snijden (vleeswaren, kaas, ...) en producten in rekken plaatsen, gerechten presenteren, ...
Sandwiches en salades bereiden (samenstellen, verpakken, ...)
De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
Verse producten (volledig, in sneden, ...) verpakken voor de zelfbedieningsafdeling of voor bestellingen (kleine gebakjes, buffet, ...)
Goederen en producten ontvangen
De levering controleren
Voedingsmiddelen verkopen: Biologische producten
De voorraad ordenen en de producten uitstallen
Voedingsmiddelen verkopen: Traiteur- en rotisserieproducten
De klant verwelkomen
De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten